Chronisch vermoeid + PDS: van 15 uur werken naar 40 met volle energie!

Als je de juiste sleutels weet te vinden, kan je gezondheid een levens-veranderende wending nemen. Dit is het verhaal van een klant, Michelle (30-er). Zij stuurde kort geleden spontaan een berichtje of ik blij zou zijn met een review / testimonial? Ja, natuurlijk! Maar nog blijer ben ik met het feit dat zij nu tot volle bloei komt.

“Ik ben sinds mijn 14e op zoek naar de oplossing voor mijn ernstige huisstofmijt-allergie. Verschillende keren in mijn leven heb ik meerdere antibiotica-kuren gehad. Hierna was mijn microbioom compleet geruïneerd. Ik had extreem veel last van diarree en mijn lichaam was zo ontregeld dat het geen energie kon halen uit voeding.”

Alles al geprobeerd!

“Ik heb alles geprobeerd, glutenvrij, suikervrij, fodmap, lactose vrij, combinatie van gluten en lactose vrij, acupunctuur, mindfullness, medicatie, niets hielp.”

“Volgens de huisarts had ik last van het prikkelbare darm syndroom (PDS) en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS) en ik moest ermee leren leven.”

“Ik had jarenlange vaginale schimmelinfecties en dagelijkse allergie aanvallen die mijn gezonde functioneren ernstig beperkten (ondanks allergiemedicatie). Mijn levenskwaliteit gaf ik een 3 of 4. Ik functioneerde niet goed en kon slechts 15 uur per week werken.”

Actie en resultaat

Na het traject bij Henderina en het lezen van een paar GAPS boeken

  • ben ik van mijn allergie af, 
  • heb ik energie voor 10,
  • heb ik een fulltime baan van ruim 40 uur,
  • rijd ik vrolijk naar huis in plaats van overprikkeld te zijn,
  • zijn mijn ADD klachten weg,
  • functioneer ik volgens mijn werkgever en mezelf naar behoren,
  • doe ik 3 keer per week aan sport,
  • zijn mijn slijmvliezen hersteld en
  • is mijn stoelgang gezond en beter dan ooit tevoren!

“Heel erg bedankt dr. Natasja Campbell-McBride voor het schrijven van de GAPS boeken en Henderina Mantel voor de begeleiding. Jullie zijn mijn heldinnen! Ik heb mijn leven terug!! Ik ben jullie eeuwig dankbaar en mega-enthousiast over het GAPS dieet!!!”

Hier vind je de GAPS boeken, waar Michelle het over heeft.

En hier vind je informatie over begeleidingstrajecten.