Klanten

Het darmherstellende GAPS dieet is o.a. in te zetten bij PDS en andere maag-, darm en intolerantie-problemen.

Je kunt kiezen uit 2 verschillende begeleidingstrajecten, waarin ik je steeds advies op maat geef. Ieder lichaam reageert anders, dus ieder advies is ook anders.

Het zijn langere trajecten omdat dat het meeste effectief is bij een (tijdelijke) omschakeling in eetpatroon.

OPTIE 1: € 997,-

of

OPTIE 2: € 2497,-

 

Brenda: PDS (afwisselend diarree en verstoppingen, opgeblazen buik, buikkrampen, misselijkheid, etc.), ’s avonds totaal kapot zijn, dagelijks hoofdpijn, sombere gevoelens (van kinds af aan), PMS.

“Eigenlijk zag ik er best tegenop om aan het GAPS dieet te beginnen. Het anders moeten eten, het vele koken, alles uitzoeken, niet kunnen eten wat ik wil. Ik dacht: “Heb ik daar wel zin in?”

“Maar ik had zoveel last van mijn darmen en was zo moe, ik zag geen andere optie. Ik had al verschillende andere dingen geprobeerd, zoals probiotica en het laag FODMAP dieet. De probiotica hielp een tijdje, maar daarna niet meer. Bij de herintroductie van het laag FODMAP dieet reageerde ik op bijna alles. Ik werd er niet veel wijzer van en zat nog steeds met mijn klachten.”

“We zijn nu zo’n 2,5 maand verder en ik voel me fantastisch! Ik heb veel meer energie. Dat merk ik ’s avonds, maar ook tijdens het sporten. Ik ben vrolijker en slaap veel beter. Mijn ontlasting is nu bijna altijd goed. Ik heb geen dikke buiken meer en geen darmkrampen. En bijna nooit meer hoofdpijn.”

“In begin vond ik het begeleidingstraject wel duur. Maar achteraf is het het zo ontzettend waard! Lang niet alle informatie die je nodig hebt, staat in het GAPS boek. Ik had het alleen met het boek niet gered. Dan was ik vastgelopen. En het is gewoon heerlijk dat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken. Dat je echt persoonlijk advies krijgt en hele praktische informatie.”

“Ik kan het begeleidingstraject aan iedereen met PDS aanraden. Ik zag er best tegenop en je moet er ook best wat voor doen. Maar ik gun anderen zo, wat ik nu ervaar. Ik heb me in jaren niet zó goed gevoeld. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb.”

Albert van de Ven heeft al meer dan 40 jaar relatief milde terugkerende Colitis Ulcerosa

“De CU was al zeker twee jaar weer in wisselende hevigheid aanwezig. De medicatie, een ontstekingsremmende zetpil, gebruikte ik al een tijd niet meer omdat het effect daarvan minimaal was. Bovendien stond het me tegen alleen met symptoombestrijding bezig te zijn.”

“Eigenlijk viel allerlei losse informatie die ik over mijn darmprobleem en voeding, vooral via internet had verzameld, tijdens ‘Baas in eigen Darmen’ als een puzzel in elkaar. Al geruime tijd was ik overtuigd van het heel grote belang van goede voeding. Het grote probleem daarbij was echter de soms lijnrecht tegenover elkaar staande voedingsadviezen, ook uit de mond van ‘deskundigen’. Wat mij het meest heeft getroffen in dit programma is de grote nadruk op goed luisteren naar je lichaam. Wat gezonde voeding voor je is, is heel persoonlijk.”

“Het programma heeft mij de zekerheid gegeven dat er iets aan de oorzaak van mijn darmprobleem te doen is, zonder medicatie, gewoon door het afstemmen van mijn voeding op wat mijn lichaam nodig heeft. En vooral ook wat het niet kan verdragen, wat mij ziek maakt. Al vrij snel na het weglaten van bepaalde voedingsmiddelen uit mijn dagelijkse voedingspakket trad een duidelijke verbetering op.”

“Het zal de nodige inspanning en aandacht vergen maar ik heb er veel vertrouwen in dat dit de weg is naar herstel van mijn dikke darm.”

Na de online training ontvang je regelmatig mijn nieuwsbrief waarin ik nog meer waardevolle informatie met je deel.

Tot ziens op Facebook?

Bestel hier het GAPS dieet boek

Koop het GAPS dieet boek

Het beschreven voedingspatroon in het boek is gericht op darmgezondheid, het in balans brengen van je darmflora en je immuunsysteem en het versterken van je lichaam in het algemeen.


Koop het boek