Begeleidingstrajecten

Je hebt de keuze uit 2 begeleidingstrajecten: Basis of Intensief

Beide trajecten zijn geheel online. We hebben contact via de telefoon en/of via Skype. Of we gebruiken Zoom (dit is een soort Skype). Je hoeft dus niet te reizen. Bij het intensieve traject kom ik voor de intake naar jou toe (als je in Nederland woont), tenzij je dat niet wil.

Basis: 6 maanden, 6 gesprekken + 6 maanden nazorg
Geschikt voor de meeste mensen. Zowel voor mensen met PDS als mensen met een ander pakket aan klachten en ziekten. Binnen deze periode bouw je zoveel kennis en ervaring op, dat je het daarna vaak goed zelf kunt.

Kijk hier voor meer informatie over het Basistraject

Intensief: 12 maanden, onbeperkt aantal gesprekken op basis van behoefte*
Geschikt voor volwassenen en kinderen die bijna niks meer kunnen verdragen, veel intoleranties hebben en/of heel sterk op supplementen reageren. Voor complexere klachten, waarvan de verwachting is dat herstel stapvoets gaat en er veel en lang bijsturing nodig is. Of als je het gewoon prettig vind om regelmatig even contact te hebben en vooral ook de mentale steun nodig hebt.

Kijk hier voor meer informatie over het intensieve traject

*Wat kun je je hier bij voorstellen? Meestal is dat in de eerste maanden elke week een gesprek. Daarna neemt de frequentie vaak af, naar 1 x in de 2 weken en richting het einde van het jaar nog minder vaak. Wat ook goed is, want uiteindelijk wil je zelf weer verder. Het is niet mijn bedoeling dat je afhankelijk wordt, maar dat je zoveel kennis en ervaring opdoet dat je zelf verder kunt en durft.

Lees hier uitgebreide beschrijving van met welke klachten je bij mij terecht kunt

 

Tot ziens op Facebook?

Bestel hier het GAPS dieet boek

Koop het GAPS dieet boek

Het beschreven voedingspatroon in het boek is gericht op darmgezondheid, het in balans brengen van je darmflora en je immuunsysteem en het versterken van je lichaam in het algemeen.


Koop het boek