Ik ga voor een grondige aanpak.

 

En een grondige aanpak vraagt om tijd.

 

Daarom bied ik langere begeleidingstrajecten aan.

Ja, alleen langere trajecten (en geen losse consulten) omdat ik jou de beste resultaten gun.

Nieuwsgierig naar wat zo’n begeleidingstraject inhoudt?

JA!

Waarom kiezen klanten voor een traject bij mij?

 

1. Persoonlijk advies op maat, maar dan ook echt op maat.

“Je advies is erg zorgvuldig. Dankjewel!”

2. Veel (extra) praktische informatie en advies

“Lang niet alle informatie die je nodig hebt, staat in het GAPS boek. Ik had het alleen met het boek niet gered. Dan was ik vastgelopen. En het is gewoon heerlijk dat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken. Dat je echt persoonlijk advies krijgt en hele praktische informatie.”

3. Altijd vragen kunnen stellen via email

Je kunt me altijd e-mailen. En ik streef ernaar om je op werkdagen binnen 24 uur te antwoorden.

“Heel erg fijn om al mijn vragen kwijt te kunnen. Zelfs als je al wat kennis en ervaring hebt, zoals ik. Het neemt de onzekerheid weg of je op de goede weg bent of niet. Je haalt kennis naar boven die ik eigenlijk al heb, maar even niet meer paraat had. En je weet vaak meteen oplossingen te noemen voor problemen waar ik tegenaan loop.”

4. Je doet het niet alleen

“Henderina is een grote steun en toeverlaat geweest. Ik had in haar iemand gevonden aan wie ik weinig uit hoefde te leggen. Zo fijn! Iemand die met je meedenkt en durft af te wijken van een ‘standaard’ werkwijze. Echt ‘op maat’-begeleiding biedt aan de hand van wat jij haar vertelt. Mijn herstel bleef moeizaam, maar ik heb ontzettend veel aan Henderina gehad. Al was het maar om niet het gevoel te hebben er alleen voor te staan, het gevoel wat artsen me gaven.”

“Om elke week met iemand te kunnen praten die je niet voor gek verklaart. Dat alleen al is mij het geld waard. En als ik dan ook nog wat verbetering in mijn situatie zou kunnen krijgen is dat helemaal mooi. Al zou ik al 10 dingen extra zonder problemen kunnen eten.”

5. Jij bent de expert, ik de adviseur

Jij bent de expert als het om je eigen lijf gaat. Vanuit mijn beste kennen en kunnen geef ik je advies. Maar jij houdt de regie. Ik daag je uit of ik temper je enthousiasme als dat nodig is. Ik moedig je aan en help je focussen op je doelen. Maar het is jouw lijf, jij beslist.

“Ik ben al bij verschillende mensen geweest. En de één zegt dat dit goed voor je is en de ander dat. Maar jij leert me luisteren naar mijn eigen lichaam. Hierdoor krijg ik steeds meer grip op wat mijn lichaam nodig heeft om te herstellen. Heb nu eindelijk het gevoel dat ik op koers zit.”

Nieuwsgierig naar wat een begeleidingstraject inhoudt?

JA!

Brenda: PDS (afwisselend diarree en verstoppingen, opgeblazen buik, buikkrampen, misselijkheid, etc.), ’s avonds totaal kapot zijn, dagelijks hoofdpijn, sombere gevoelens (van kinds af aan), PMS.
“Eigenlijk zag ik er best tegenop om aan het GAPS dieet te beginnen. Het anders moeten eten, het vele koken, alles uitzoeken, niet kunnen eten wat ik wil. Ik dacht: “Heb ik daar wel zin in?”

“Maar ik had zoveel last van mijn darmen en was zo moe, ik zag geen andere optie. Ik had al verschillende andere dingen geprobeerd, zoals probiotica en het laag FODMAP dieet. De probiotica hielp een tijdje, maar daarna niet meer. Bij de herintroductie van het laag FODMAP dieet reageerde ik op bijna alles. Ik werd er niet veel wijzer van en zat nog steeds met mijn klachten.”

“We zijn nu zo’n 2,5 maand verder en ik voel me fantastisch! Ik heb veel meer energie. Dat merk ik ’s avonds, maar ook tijdens het sporten. Ik ben vrolijker en slaap veel beter. Mijn ontlasting is nu bijna altijd goed. Ik heb geen dikke buiken meer en geen darmkrampen. En bijna nooit meer hoofdpijn.”

“In begin vond ik het begeleidingstraject wel duur. Maar achteraf is het het zo ontzettend waard! Lang niet alle informatie die je nodig hebt, staat in het GAPS boek. Ik had het alleen met het boek niet gered. Dan was ik vastgelopen. En het is gewoon heerlijk dat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken. Dat je echt persoonlijk advies krijgt en hele praktische informatie.”

“Ik kan het begeleidingstraject aan iedereen met PDS aanraden. Ik zag er best tegenop en je moet er ook best wat voor doen. Maar ik gun anderen zo, wat ik nu ervaar. Ik heb me in jaren niet zó goed gevoeld. Ik ben heel blij dat ik deze stap gezet heb.”

Tot ziens op Facebook?

Bestel hier het GAPS dieet boek

Koop het GAPS dieet boek

Het beschreven voedingspatroon in het boek is gericht op darmgezondheid, het in balans brengen van je darmflora en je immuunsysteem en het versterken van je lichaam in het algemeen.


Koop het boek