Blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie.

Ik wil absoluut geen gewicht meer kwijt raken! Maar als ik tijdens het Introductiedieet (eliminatie-dieet) begin met alleen soep ben ik bang nog verder af te vallen.

Dat is waar veel van mijn klanten bang voor zijn. Wat je goed voor ogen moet houden is dat als je je voeding niet goed verteert, je het ook niet opneemt. Misschien raak je nog 2-3 kilo kwijt (bij de meest klanten is het 1-1,5 kilo). Maar als je stoelgang verbetert en je energie verbetert en je gaat bijvoorbeeld beter slapen en je wordt helderder in je hoofd, is dat een teken dat er herstel plaats vindt.

Uiteraard wil je wel graag die kilo’s er weer aan en het liefst nog meer kilo’s erbij. Bij veel klanten zie ik dit na verloop van tijd ook gebeuren. Dat gaat vaak langzaam, maar het gaat wel.

Toch is dit wel een punt van aandacht. Als mijn klanten teveel gewicht verliezen of teveel in energie achteruit gaan, zoeken we naar oplossingen. In eerste instantie met voeding die binnen het GAPS protocol valt. Maar als dat niet lukt kijken we naar oplossingen die daarbuiten vallen, die het herstelproces niet (te veel) in de weg zitten.

Comment on this FAQ

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *