Blijf op de hoogte van nieuws, nieuwe blogs en andere interessante informatie.

Klant, drukke baan, wisseldiensten in ziekenhuis (Basistraject)

Belangrijkste klachten: veel last van opkomend maagzuur, kan maar 1x in de 4-5 dagen naar het toilet en vermoeidheid na operatie.

“Ik twijfelde in het begin om aan het basistraject mee te doen. Want paste al dat koken wel in mijn drukke en onregelmatige schema. Achteraf viel dat heel erg mee. De eerste 2-3 weken kostte het me wat meer moeite, maar nu zit het gewoon in mijn systeem.”

“Al na een week of 4 was ik van mijn belangrijkste klachten af; geen opkomend maagzuur meer en ik kan nu elke dag naar het toilet. Verbazingwekkend hoe snel je dat resultaat kunt bereiken met het aanpassen van je voeding en een paar simpele supplementen.”

“In de loop van de maanden kreeg ik ook steeds meer energie. Ik voel me gezonder. Zelfs mijn kapper viel het op. Zij zei: “Je krijgt dikker haar.” En als bonus ben ik zonder te lijnen al 5 kg kwijt. Ik vind het traject echt een aanrader. Het is voor mij een stok achter de deur geweest om gezonder te leven en ik ben van mijn klachten af. Daar ben ik heel blij mee.”