Regelmatig lees ik of hoor ik van mensen dat ze hun PDS spuugzat zijn. Ik kan je helpen. Samen zoeken naar wat de oorzaken zijn & oplossingen voor jouw persoonlijke PDS-klachten.

Maar het gaat je moeite kosten!

Ik vraag van je om tijdelijk (vaak 6 maanden tot een jaar) je eetpatroon drastisch om te gooien.

Je gaat zelf koken, zonder pakjes en zakjes. En omdat je tijdelijk geen graan meer eet, zul je bijna altijd je eigen lunch mee moeten nemen. Uit eten en bij anderen eten wordt een uitdaging.

Maar ja, als je daarna wel grotendeels of helemaal van je shit-zooi af bent…

Wat zou je dan allemaal kunnen, wat nu niet meer kan, of alleen met veel moeite, angst, pijn en ellende? En dan die eeuwige ellendige vermoeidheid! Kon je daar maar eens vanaf komen!

Hoe zou je leven er uit zien als je grotendeels of helemaal van je klachten af bent na 6 maanden tot een jaar?

Kijk hier voor de begeleidingsmogelijkheden: https://mijngezondedarmen.nl/begeleiding/
 

En hier een aantal verhalen van klanten:

Na 3 maanden GAPS dieet van bijna alle PDS klachten af!

Na 60 jaar darmproblemen eindelijk oplossingen!

Heel bijzonder! Onze zoon krijgt straks gewoon een lunchtrommel mee naar school!
 
Meer verhalen van klanten vind je tussen de informatie op de website: mijngezondedarmen.nl

PS: de grootst angst van veel mensen is dat ze opgelicht worden, veel geld kwijt zijn en vervolgens nog geen meter verder zijn met hun darmklachten. Ik kan je helaas geen garanties geven. Maar als het nodig is om je twijfel te overwinnen, kan ik je in contact brengen met mijn klanten.

Afgelopen week schreef een klant met opkomend maagzuur en ernstige verstoppingen (1x in de 4-5 dagen naar het toilet kunnen) nog: “In eerste instantie was ik een beetje sceptisch. Was namelijk bang dat het erg “geitenwollensokkenachtig” zou zijn. Maar dat viel dus erg mee 🙂 Je hield regelmatig contact en dacht goed met me mee. Je dwingde me nergens toe en probeerde samen met mij de goede weg te bewandelen.”

En deze dame was binnen 4 weken van haar maagzuur- en verstoppings-problemen af! Ik moet wel zeggen dat dat voor mij een record is in mijn praktijk. De problemen van de meeste mensen die met mij in zee gaan zijn wat complexer. Maar het zal je maar gebeuren, na al die jaren van ellende!