Dan ga je op zoek naar echte oplossingen!

Een groep mensen heeft het geluk dat ze hun klachten grotendeels op kunnen lossen met bijvoorbeeld probiotica of minder suiker eten of melkproducten laten staan of iets anders.

Voor heel veel mensen met darmproblemen lukt het helaas niet op die manier.

Op dit moment heb ik zo’n klant met typische PDS klachten, zoals opgeblazen buik, buikpijn, vast zittende ontlasting en vermoeidheid. Ze heeft al van alles geprobeerd, zelfs het laag FODMAP dieet. Sommige dingen, zoals probiotica hielpen wel iets, maar dat duurde dan maar een paar weken of maanden. Daarna was het allemaal weer net zo erg of erger.

Inmiddels volgt ze het begeleidingstraject ‘Baas in eigen darmen’. Na haar intake en het startadvies, zei ze: “Wauw, jij geeft echt advies op maat.”

Haar darmen worden inmiddels rustiger. Perfect is het nog zeker niet. De darmen hebben nog even tijd nodig om goed in balans te komen en te blijven.

Maar ze heeft inmiddels wèl al veel meer energie!

“Vorige week had ik zoveel energie dat ik zin had om een marathon te lopen! Dat gevoel heb ik zeker al een jaar niet meer gehad!”

Wil jij ook echte oplossingen? Dan kun je 2 dingen doen!

1: Kom 24 maart 2017 naar Apeldoorn, dan vertel ik je veel meer over de echte oplossingen. Meer informatie + aanmelden via deze link: https://mijngezondedarmen.nl/darmendag-apeldoorn-24-maart-2017/

OF…

2: Besluit dat je nu wel eens echte oplossingen wil en meld je aan voor het begeleidingstraject ‘Baas in eigen darmen’: https://mijngezondedarmen.nl/begeleiding/baas-in-eigen-darmen/

Stuur me dan een email, dan maken we een afspraak voor een telefoon of skype gesprek: henderina@mijngezondedarmen.nl Dan kun je vragen stellen over je eigen situatie en kan ik je een realistisch beeld geven van wat de mogelijkheden zijn.

Daarna kun je er nog eens rustig over nadenken, voordat je definitief beslist. Natuurlijk mag je ook meteen ja zeggen. Ik vind het vooral belangrijk dat je helemaal achter je beslissing staat. Of je nu een snelle beslisser bent of even tijd nodig hebt.