In de vorige twee artikelen (deel 1, deel 2) heb ik verteld over de frustraties van mensen met maag-, darm- en intolerantie-problemen. Tijdens de feestdagen zijn die problemen vaak nog frustrerender. Anderen kunnen gewoon alles eten en jij niet!

Ik vertelde over klanten die hun maag-, darm- en intolerantie-problemen overwonnen hebben of grote verbeteringen hebben ervaren.

En ik heb uitgelegd wat ze daarvoor moesten doen.

Ze hebben stap voor stap uitgezocht waar hun lichaam wel en niet goed tegen kon op dat moment. Welke voeding hun lichaam goed kon verteren en tolereren.

Van de herstellende voeding die ze goed konden verdragen, aten ze zoveel mogelijk. Daardoor herstelden hun maag en darmen stap voor stap en konden ze uiteindelijk steeds meer voeding weer toevoegen aan hun eetpatroon.

Naast de voeding hebben ze beiden ook gewerkt aan het verbeteren van hun vertering èn hun darmflora. En omdat voeding, vertering en darmflora allemaal met elkaar verband houden, werken ze allemaal samen aan het herstel.

Dat kun jij ook! Zelf. Of met begeleiding. Heel simpel:

Stap 1: Koop het GAPS dieet boek

Het GAPS dieet is een darm-herstellend dieet. Het boek legt precies uit wat je moet doen en waarom. En er staan meer dan 75 recepten in om je op weg te helpen.

Stap 2: Kies voor begeleiding

Mensen die voor begeleiding kiezen doen dat omdat ze hun slagingskans willen vergroten en onnodige stress en frustraties willen vermijden.

Je lichaam is geen machine die ‘volgens het boekje’ werkt. Je lichaam is uniek en complex. Daarom vraagt een dieet altijd om bijsturing op basis van wat jouw lichaam nodig heeft op dat moment.

Brenda: “Het is de investering zo ontzettend waard! Ik had het alleen met het boek niet gered. Dan was ik vastgelopen. En het is gewoon heerlijk dat je niet alles zelf uit hoeft te zoeken. Dat je echt persoonlijk advies op maat krijgt en hele praktische informatie.”

Klant: “Ook als je al best wat kennis hebt, is het heel fijn en geruststellend dat je kunt overleggen. Het is toch een hele onderneming. Het neemt bij mij veel onzekerheid weg.”

Klant: “Het is heel fijn om het niet alleen te hoeven doen. Familie verklaart me voor gek, maar ik weet dat ik dit te doen heb. Na het lezen van het boek vielen voor mij veel kwartjes. De mentale steun is voor mij het belangrijkst. En alle extra praktische informatie maakt het gewoon een stuk gemakkelijker.”

Lees meer over wat een begeleidingstraject inhoudt en wat het jou oplevert.

Stap 3: Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek.

Dan kun je je vragen stellen over het begeleidings-traject en of het klikt. Vraag ook gerust of het voor jouw klachten zinvol is om dit traject te volgen. Dan probeer ik je zo goed mogelijk een idee te geven van wat je kansen zijn.

Mail me henderina@mijngezondedarmen.nl om een dag en tijd af te spreken.