Begeleidingstraject 3 maanden + 9 maanden nazorg

 

Het traject is volledig online, via skype en/of telefonisch. Je hoeft er de deur niet voor uit. 100% vanuit huis en grotendeels in je eigen tijd te volgen.

Leer in 3 maanden hoe je stap voor stap het GAPS dieet inzet voor gezonde darmen en een gezond lichaam.

  Voordelen begeleidingstraject:

 • Aan de hand van de online lessen & opdrachten schakel je stap voor stap over. Zo rol je er langzaam in en raak je niet overweldigd.
 • Je krijgt veel praktische informatie, waardoor je veel minder zelf hoeft uit te zoeken.
 • Je staat er niet alleen voor.
 • Je krijgt advies op maat. Een lichaam werkt bijna nooit ‘volgens het boekje’, omdat je nu eenmaal geen machine bent, maar een complex levend wezen. Daarom is bijsturen op basis van je ervaringen zo belangrijk om je beste kans van slagen te geven.
 • Je krijgt aanvullende informatie die niet (specifiek) in het GAPS boek wordt behandeld. Bijvoorbeeld over wat je kunt doen bij bacteriële overgroei in de dunne darm (SIBO). Maar ook aangepast advies als je bijvoorbeeld niet goed tegen histamine-rijke voeding kunt.
 •  

  Wat houdt het programma concreet in?

 • We beginnen met een uitgebreide intake van ongeveer 1-1,5 uur, via skype of telefonisch, zodat ik je tijdens het programma persoonlijk advies op maat kan geven.
 • Je krijgt een persoonlijk startadvies op maat op basis van jouw specifieke klachten en leefsituatie. Dat spreken we samen door, zodat je goed voorbereid aan de slag kunt.
 • Je krijgt daarnaast 6 persoonlijke consulten van 30 minuten (telefonisch of via skype). 4 daarvan plannen we tijdens de 1e 3 maanden, zodat je een goede start maakt. En 2 afspraken in de 9 maanden na het programma, zodat je er niet meteen alleen voor staat.
 • Je kunt altijd mailen als je tussendoor vragen hebt.
 • En in noodsituaties kunnen we eventueel een extra telefoongesprek inlassen. Dit komt bijna nooit voor, maar is wel erg fijn om achter de hand te hebben.
 • In 14 modules met meer dan 20 korte videolessen (10 tot 30 minuten) leer ik je stap voor stap hoe je het GAPS dieet inzet om je darmen te versterken en je gezondheid zoveel mogelijk te herstellen. De lessen (filmpjes) staan in een online omgeving, waar je met een persoonlijk wachtwoord toegang toe krijgt. Je kunt ze dus gemakkelijk in je eigen tijd beluisteren.
 • Je kunt PDF’s van de lessen downloaden, zodat je ze altijd na kunt lezen.
 • Je krijgt toegang tot de discussie-functie bij de online lessen, waar je met de andere deelnemers contact kunt hebben. Je kunt daar tips, recepten, handige adresjes en ervaringen uitwisselen en vragen stellen.
 • Je krijgt een jaar lang toegang tot de online omgeving, zodat je alles ook later nog eens rustig kunt na-luisteren.
 • Je krijgt een map met recepten (100+), zodat je lekker kunt blijven eten. Plus praktische informatie en checklists, zodat je de belangrijkste informatie altijd offline beschikbaar hebt.

 

De investering in dit begeleidingstraject van 3 maanden + 9 maanden nazorg is: € 997,-

 

Wil je je meteen aanmelden dan kan dat via henderina@mijngezondedarmen.nl. Dan maken we een afspraak om door te spreken hoe het verder in zijn werk gaat.
 

Wil je eerst graag kennis maken, vragen stellen en weten of dit traject voor jouw klachten wel zin heeft, dan kun je een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek via henderina@mijngezondedarmen.nl. Aan dit gesprek zijn geen kosten aan verbonden.
 

Annemarie: PDS, angsten, slechte vertering, uitgeputte bijnieren, ondergewicht en allergieën (histamine-intolerantie)
 

“Ik wilde graag deelnemen aan Baas in eigen Darmen, nadat ik het GAPS boek had gelezen. Wel zag ik er tegenop om weer (meer) vlees en vis te gaan eten, omdat ik daar zo’n last van had. En ik was bang voor verzuring.”
 

“Achteraf was dat niet terecht. Ik heb nauwelijks last gehad van het vlees en de vis, dankzij de goede adviezen van Henderina.”
 

“Inmiddels verteer ik mijn eten beter, heb ik een regelmatige stoelgang, voel ik me fitter, heb ik minder angsten en kan ik beter tegen histamine-rijkere voeding. Ik kan erg genieten van lekker eten, dus ben heel blij dat ik nu weer meer mogelijkheden heb.”
 

“Wat ik erg prettig vond is de persoonlijke benadering van Henderina en dat je stap voor stap vertrouwd raakt met het dieet.”
 

“Ik ben heel blij dat ik op deze manier een start gemaakt heb met het optimaliseren van mijn darmflora en darmgezondheid. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik weet dat ik nog een weg te gaan heb, maar er is nu een goede basis gelegd.”

Na de online training ontvang je regelmatig mijn nieuwsbrief waarin ik nog meer waardevolle informatie met je deel.

Tot ziens op Facebook?

Bestel hier het GAPS dieet boek

Koop het GAPS dieet boek

Het beschreven voedingspatroon in het boek is gericht op darmgezondheid, het in balans brengen van je darmflora en je immuunsysteem en het versterken van je lichaam in het algemeen.


Koop het boek